Tehetséggondozási törekvéseinkkel arra törekszünk, hogy elősegítsük a következő generációk tehetséges űrkutatóinak felkészülését és fejlődését. Az ő általuk hozott újítások és eredmények formálják majd az űrkutatás jövőjét és hozzák létre az emberiség további felfedezéseinek és eredményeinek alapjait.

Büszkék vagyunk arra, hogy támogatást nyújthatunk a BME Suborbitals versenycsapatnak, amely magas szintű kutatási és fejlesztési tevékenységet folytat. A kutatórakéták fejlesztése nem csak a csapat elhivatottságát és tehetségét tükrözi, hanem az űrkutatás jövőjének alakításában is kulcsszerepet játszik.

A BME Suborbitals csapata – 40 fős tagságával és az elért kiemelkedő eredményeivel – példaértékű lehet más hasonló projektek számára is. Az ORION Alapítvány arra ösztönzi az érdeklődőket, hogy ne csak támogassák a meglévő projekteket, hanem terjesszék elkötelezettségüket és tudásukat az űrkutatás iránt másokkal is.

Amennyiben Ön is szeretné támogatni valamelyik űrprojektet és ez által részt venni az űrkutatás fejlesztésében, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hiszünk benne, hogy az emberiség számára a rakéta nem csupán technológia, hanem egyfajta szellemi kihívás, amely a kitartás, az innováció és az emberi elszántság kifejeződése. A rakéta nem csak a világűrbe emel, hanem az emberi lehetőségek határait is feszegeti…